Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Möhren, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
500
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
of 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft - 300 g Mett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Bohneneintopf
40 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Graupensuppe
1h
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 godz. 10 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min