Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 700 g Wirsing, ohne Strunk, in groben Stücken
- 400 g Bratwurst, roh
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Möhren, in Stücken
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Bohneneintopf
40min
Graupensuppe
1 Std.
Möhren-Kohlrabi-Topf
50min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Gemüseeintopf für Hungrige
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min