Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Spitzkohl, ohne Strunk, in Streifen
- 250 g Bandnudeln
- 200 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Frischkäse
- 1 EL Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Stielmus-Untereinander
50min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Wirsing-Pasta
35min