Rosenkohleintopf mit Kasseler
TM6 TM5

Rosenkohleintopf mit Kasseler

4.2 (380 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
  • 5 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 20 g Pflanzenöl
  • 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
  • 800 g Wasser, kochend heiß
  • 2 TL Majoran, getrocknet
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • ½ TL Salz
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 500 g festkochende Kartoffeln
  • 600 g Rosenkohl

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1735 kJ / 414 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten