Rosenkohleintopf mit Kasseler

Rosenkohleintopf mit Kasseler

4.2 451 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Pflanzenöl
    20 g
  • Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Wasser kochend heiß
    800 g
  • Majoran, getrocknet
    2 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • festkochende Kartoffeln
    500 g
  • Rosenkohl
    600 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1735 kJ / 414 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...