Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Farfalle
- 400 g Feta, in Stücken
- 600 g Weißkohl, in Stücken
- 1000 g Gyros-Geschnetzeltes, fertig gewürzt
- 700 g Wasser
- 600 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3577 kJ / 855 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1 godz.
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 10 min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1 godz. 10 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 godz.
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 godz. 10 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 godz.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1h 20min