Rindfleischsuppe
TM6 TM5

Rindfleischsuppe

3.6 (85 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Butter, in Stücken
  • 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
  • 1000 g Wasser
  • 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
  • ½ TL Salz
  • 80 g Sahne
  • 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
  • Petersilie, gehackt, zum Garnieren
  • Pfeffer zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2366 kJ / 565 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
43 g
Verzadigd vet
24 g
Vezels
2.3 g
Natrium
634 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten