Rindfleischsuppe

Rindfleischsuppe

3.6 94 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Butter in Stücken
    50 g
  • Porree nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
    300 g
  • Wasser
    1000 g
  • Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
    300 - 350 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Sahne
    80 g
  • Edelpilzkäse in Stücken (z. B. Castello Blue)
    150 g
  • Petersilie gehackt, zum Garnieren
  • Pfeffer zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 634 mg
Eiwitten 27 g
Calorieën 2366 kJ / 565 kcal
Vetten 43 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...