Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 634 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1h 50min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 godz.
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35 min
Zoodle-Suppe
40min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min