Apparaten en accessoires
Dattel-Speck-Dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Bacon in feinen Streifen100 g
-
Öl10 g
-
Datteln, entsteint120 g
-
Frischkäse300 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Honig5 g
-
Thymian abgezupft6 Zweige
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
350 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1451 kJ /
347 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Limettenbutter
5min
Zwiebel-Dip
2u. 20min
Dattel-Curry-Dip
5min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20min
Dip Dip Hurra
10min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min
Zwiebelbutter
10min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15min
Mediterraner Dip zum Grillen
5min