Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 180 g Zucker
- 3 Eier
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 400 g Schmand
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8sa
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30min
Rote-Grütze-Torte
5 godz. 30 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 Std.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Apfelrahmkuchen
1h 50min