Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 180 g Zucker
- 3 Eier
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 400 g Sahne
- 2 Pck. Sahnesteif
- 400 g Schmand
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfelrahmkuchen
1h 50 min
Rahmkuchen
9h 25min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 godz. 30 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Apfelschnitten
2h
Preiselbeertorte
2h 30min