Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 180 g Zucker
- 3 Eier
- 180 g Milch
- 340 g Mehl
- 10 g Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 1000 - 1200 g Erdbeeren, halbiert (siehe Tipp)
- 130 g Nuss-Nougat-Creme (z. B. Nutella®)
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 600 g Schmand
- 200 g Schokoladenraspeln (Zartbitter)
- 100 g Zucker
- 15 g Zitronensaft
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- Kakao zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1802 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 95 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 godz.
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 godz. 30 min
Schoko-Erdbeer-Rolle
5 godz.
Apfelschnitten
2h
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Einfache Herrentorte
5h 45min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min