Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Milch
- 2 Msp. Safran
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g brauner Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 170 g Zucker
- 80 g gehobelte Mandeln
-
250
g Crème double (ca. 48 % Fett)
of 250 g Mascarpone - 1 - 2 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 101 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Hefekranz
2 Std. 15 Min
Osternest
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 Std. 50 Min
Vanilleschnecken
7 Std. 30 Min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2 Std.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Apfel-Pflaumen-Kuchen mit Pudding und Streuseln
2 Std. 30 Min