Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1812 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Bier-Ähren
14h
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14h
Baguettes Rustica
15 Std.
Baguettes
15 Std.
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 Std.
Baguette Rustica
4h 20min