Apparaten en accessoires
Joghurt-Frischkäse
Voorbereiding. 20min
Totaal 18u. 30min
20 Portionen
Ingrediënten
-
Vollmilch frisch, pasteurisiert2000 g
-
Naturjoghurt50 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen15 g
-
Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)2 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
335 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
262 kJ /
63 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zitronen-Frischkäse
12u.
Eingelegte Gurkenscheiben
2u.
Fermentierte Möhren
60u. 30min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128u.
Fermentierte rote Zwiebeln
96u.
Slow Cooking Pflaumenmus
6u. 30min
Himalaya-Butter
25min
Eierlikör-Birnen-Plunder
2u. 45min
Peperoni-Sauce süß-sauer (酸甜辣酱)
30min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4u.
Ciabatta
8u. 30min
Ketchup aus frischen Tomaten
1u. 20min