Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 262 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Salat
10min
Ziegenjoghurt
13u.
Naturjoghurt
12 Std. 10 Min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Fermentierte rote Zwiebeln
96h
Naturjoghurt
12h
Joghurt griechische Art
13u.
Kräutertee mit Biscotti
2h
Schafjoghurt
14 Std.
Tomatensauce auf Vorrat
40 min
Kaffee kochen
20min
Butter, selbst gemacht
10min