Römische Pizza Bianco
TM6

Römische Pizza Bianco

4.1 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Poolish

  • 3 g frische Hefe
  • 1400 g Wasser
  • 100 g Vollkorn-Weizenmehl
  • 150 g Weizenmehl Type 550
  • 30 g Zitronensaft

Pizzateig

  • 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
  • 10 g Salz
  • 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 30 g Zitronensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1644 kJ / 393 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
75 g
Vetten
2 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3.9 g
Natrium
646 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten