Römische Pizza Bianco

Römische Pizza Bianco

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

Poolish
  • frische Hefe
    3 g
  • Wasser
    1400 g
  • Vollkorn-Weizenmehl
    100 g
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Zitronensaft
    30 g
Pizzateig
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Zitronensaft
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 646 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 1644 kJ / 393 kcal
Vetten 2 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 75 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...