Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1430 g Wasser
- 5 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 40 g Milch
- 400 g Mehl
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 10 g Salz
- 1 EL Essig
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfannenbrot
1h 5min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Italienische Ciabattas
4h 30min
Fladenbrot
2 Std.
Ciabatta
8h 30 min
Baguettes d' Épi
17h
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1h
Franzbrötchen
2 godz. 45 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Mini-Quiches mit Schinken
2 Std.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 godz.