Kreolische Empanadas

Kreolische Empanadas

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
36 Stück

Ingrediënten

Füllung
  • Porree halbiert, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • grüne Paprika in Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Sonnenblumenöl
    30 g
  • Schweineschmalz
    60 g
  • Zucker
    1 EL
  • Hackfleisch, gemischt
    500 g
  • Sultaninen (optioneel)
    30 g
  • Salz
    10 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Chili, gemahlen
    1 TL
  • Nelkenpulver
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
Fertigstellung
  • Eier davon 1 verquirlt
    4
  • Pizzateig, aus dem Kühlregal (à 400 g)
    6 Pck.
  • Oliven, grün, entsteint abgetropft, halbiert
    18

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 3 g
Calorieën 688 kJ / 164 kcal
Vetten 14 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...