Kalbsragout im Brotlaib

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Mehl
    50 g
  • Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 5 cm)
    800 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Koriander abgezupft
    10 g
  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Schinkenspeck, gewürfelt
    200 g
  • Zwiebeln in Spalten
    500 g
    500 g rote Zwiebeln, in Spalten
  • weißer Rum
    40 g
    40 g Weinbrand
  • stückige Tomaten
    150 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    100 g
  • Kräutermischung, getrocknet (z. B. Rosmarin, Minze und Thymian)
    25 g
  • Rotwein
    100 g
  • Rinderfond
    300 g
  • Bauernbrot (ca. 1000 g)
    1

Voeding per 1 Portion

Calorieën 603 kcal / 2523 kJ
Eiwitten 40 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 52 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 1508 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...