Apparaten en accessoires
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Aprikosen getrocknet, entsteint, davon 1 gehackt2
-
Orange unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Orange in Scheiben1
-
Salz2 TL
-
Curry2 TL
-
Putenbrust am Stück500 g
-
Wasser1700 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
178 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
336 kJ /
80 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soul Food
80 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4u.
Pane alla birra (Bier-Brot)
4u.
Vanillejoghurt
12u. 30min
Kochsalami
20u. 30min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Espresso-Karamell-Sauce
45min
Geflügelleberwurst
6u. 40min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3u. 35min
Traditionelle Hähnchen-Ramen
3u.
Butter, selbst gemacht
10min
Slow-Cooking-Apfelmus
5u. 20min