Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Aprikosen, getrocknet, entsteint, davon 1 gehackt
- 1 Orange, unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Orange in Scheiben
- 2 TL Salz
- 2 TL Curry
- 500 g Putenbrust, am Stück
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 336 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Möhren-Mais-Buns
2h 30 min
Chorizo-Patties
1h 25 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Terrine Provençale
2h
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13u. 15min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1h 45 min
Butter, selbst gemacht
10min
Napa Kimchi
15h