Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Aprikosen, getrocknet, entsteint, davon 1 gehackt
- 1 Orange, unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Orange in Scheiben
- 2 TL Salz
- 2 TL Curry
- 500 g Putenbrust, am Stück
- 1700 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 336 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butter, selbst gemacht
10min
Guirlache Nougat
1h 30min
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
85 Std. 25 Min
Eingelegte Heringe
12h
Coleslaw
10min
Kimchi
144 godz.
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Chorizo-Patties
1h 25min
Sylter Salattraum
2h 15min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4ωρ.
Fladenbrot
2 Std.
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min