Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl
- 4 Eier (Zimmertemperatur)
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Wasser, lauwarm
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Ricotta, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 1 Ei
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 120 g Butter, in Stücken
- 6 Stängel Salbei, abgezupft, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dunkle Grundsauce
4h 30 min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3 godz. 45 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45 min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1h 20 min
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Pizza Napoletana
13h