Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brot-Torte
- 240 g Wasser
- 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
- Öl zum Einfetten
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
Füllung und Fertigstellung
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 200 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser
- 20 g körniger Senf
- 20 g Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 5 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 Pck. gemischter Blattsalat, bunt
- 500 g Roastbeef, als Aufschnitt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 385 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5 Std.
Ratatouille-Galette
1u. 30min
Cappuccino-Törtchen
1 Std. 5 Min
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2u.
Apfel-Quitten-Pie
1u.
Laugenhäschen
1u.
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5 Std.
Italienische Ciabattas
4h 30min
Kräuter-Brot-Schleifen
2 Std. 30 Min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Mascarpone-Karamell-Torte ohne Backen
4h 30min