Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nuss-Karamell
- 30 g Haselnüsse
- 30 g Walnusshälften
- 30 g Mandeln
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 300 g brauner Zucker
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 50 g Essig
Schoko-Sahne-Creme
- 400 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 60 g Butter, in Stücken
Blätterteig und Fertigstellung
- 480 g Butter, in Stücken
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser, kalt
- 1 TL Salz
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6523 kJ / 1559 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 108 g
- Verzadigd vet
- 61 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Krokant
1 godz. 30 min
Krokant
1 godz. 30 min
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Bananen in würziger Karamellsauce
1h 50min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30min
Bananen-Karamell-Pie
2 godz. 30 min
Banoffee-Auflauf
1 godz. 40 min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min
Karamell-Cheesecake
7h 15min
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9 Std.