Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, entkernt
- 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 15 g Salz
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
- 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 333 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1219 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Gomasio
40 min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3u.
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30 min
Glasierte Mairübchen
25min
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
2h
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1 godz. 25 min
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Ochsenbäckchen
5h