Fermentations-Sud für Gemüse

Fermentations-Sud für Gemüse

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 120u.
500 g

Ingrediënten

  • Schalotte
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Chilischote entkernt
    ½
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    3 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
    1000 g
  • Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Natrium 1219 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 333 kJ / 80 kcal
Vetten 1 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...