Fermentations-Sud für Gemüse
TM6

Fermentations-Sud für Gemüse

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Schalotte
  • 1 Knoblauchzehe
  • ½ Chilischote, entkernt
  • 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 15 g Salz
  • 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
  • 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp

Voeding
per 100 g
Calorieën
333 kJ / 80 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
4.3 g
Natrium
1219 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten