![Crème de Cassis (Johannisbeerlikör) Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C12DB214-096E-48DF-BE81-72CC5AD710FB/Derivates/6c43a139-a616-409c-8d06-7a812133e90c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g schwarze Johannisbeeren, abgerebelt
- 350 g Vollrohrzucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Rotwein (z. B. Zweigelt)
- 600 g Wodka, 40 % Alkohol
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1400 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Heidelbeermarmelade
55min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 Std.
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Traubengelee
1 Std.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min