Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 280 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1300 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp), in Stücken (5-7 mm)
- 1300 g Äpfel, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp), in Stücken (5-7 cm)
Kompottbasis
- 400 g Wasser
- 400 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 160 - 240 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 4 Gewürznelken
-
1
TL Thymian, getrocknet (optioneel)
of 1 TL Rosmarin, getrocknet (optioneel) - 400 g Äpfel, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 7 mg
Alternatieve recepten
Apfelfleck mit Streusel
1 godz. 40 min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 Std.
Omas Apfelkompott
20 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Vanillezucker
72 godz.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10 min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55 Min