Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 663 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traubengelee
1h
Omas Kärntner Reindling
2h 25 min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 min
Preiselbeerkompott
1 godz. 25 min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Osterpinze
2h 30min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2h 30min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 Std. 50 Min
Kärntner Reindling
2h 40min
Nussbusserl mit Apfelmus gesüßt
1h 30min
Kokosbusserl
25 Std.
Omas Hausfreunde
45 Min