Apparaten en accessoires
Lesachtaler Hausbrot
Voorbereiding. 25min
Totaal 30u. 30min
1 Stück
Ingrediënten
Sauerteig
-
Anstellgut (vom Roggensauerteig)10 g
-
Wasser (35-37°C)190 g
-
Roggenmehl Type 960210 g
Quellstück
-
Roggenkörner50 g
-
Kürbiskerne20 g
-
Sonnenblumenkerne20 g
-
Leinsamen20 g
-
Wasser160 g
Hauptteig
-
Wasser kalt220 g
-
frische Germ5 g
-
Roggenmehl Type 960 etwas mehr zum Bemehlen120 g
-
Roggenmehl, Type 2500Roggen-Vollkornmehl60 g
-
Weizen-Vollkornmehl240 g
-
Salz2 ½ TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Wasser100 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
77 g
Calorieën
10544 kJ /
2518 kcal
Vetten
37 g
Vezels
73.8 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
463 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles in Butter - Kärnten
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Bauernbrot
16u. 15min
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Roggensauerteig
96u. 20min
Buttermilchbrot
18u.
Gewürz-Zwillinge
16u. 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Wachauer Laberl
15u. 20min
Waldstauden-Roggenbrot
23u. 30min
Gewürzbrot
16u. 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15u. 40min