Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauerteig
- 10 g Anstellgut (vom Roggensauerteig)
- 190 g Wasser (35-37°C)
- 210 g Roggenmehl Type 960
Quellstück
- 50 g Roggenkörner
- 20 g Kürbiskerne
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 20 g Leinsamen
- 160 g Wasser
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 5 g frische Germ
- 120 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
-
60
g Roggen-Vollkornmehl
of Roggenmehl Type 2500 - 240 g Weizen-Vollkornmehl
- 2 ½ TL Salz
- 2 TL Brotgewürz
- 100 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 10544 kJ / 2518 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 463 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 73.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürz-Zwillinge
16 Std. 30 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kaisersemmeln
15h 45min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Vinschgerl
14 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Buttermilchbrot
18h