Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
700
g weiße Weintrauben, kernlos
of 700 g rote Weintrauben, kernlos - 170 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2522 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 143 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Waldbeerenmarmelade
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 godz.
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 godz.
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 Min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min