Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (optioneel)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1795 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Traubengelee
1h
Marillenröster
30min
Quittenmus
1h 45min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 godz. 5 min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Süßer Marillensenf
55min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Marillen-Curd
35 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min