Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
of 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Champignonwurst
14 Std.
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
85h 25min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Feine Streichwurst
14h 30min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min