Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
of 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Altbayerischer Leberkäse
25sa 5 dk
Knoblauchgrundstock
1 godz.
Käse-Leberkäse
14h 15min
Grobe Streichwurst
13h