Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
of 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberpastete im Glas
4h
Tomatencremesuppe (XXL)
40 min
Kalbsragout mit Erdäpfeln und rotem Paprika
1 Std. 50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 godz. 45 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2h
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min