Gsiberger Leberpastete

Gsiberger Leberpastete

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
20 Scheiben

Ingrediënten

  • Semmeln, altbacken
    2
  • Milch zum Einweichen
  • durchwachsener Selchspeck
    250 g
  • Kalbsleber geputzt
    650 g
    650 g Schweineleber, geputzt
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butterschmalz
    10 g
  • Frühstücksspeck, in Scheiben dünn aufgeschnitten
    150 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 15 g
Calorieën 776 kJ / 185 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...