Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
of 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Leberpastete im Glas
4h
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15u.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 godz. 30 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Karpfengulasch
55min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50 min.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Backfisch
40min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h