Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teigzubereitung (am Abend)
- 190 g Wasser, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 10 g frische Germ
- 5 g Zucker
- 10 g Gerstenbackmalz, pulverisiert
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Butter
- 1 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 30 g Roggenmehl
- 30 g Maisstärke
Fertigstellung und Backen (am Morgen)
- Sesamsamen, zum Tauchen
- Mohnsamen, zum Tauchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Weizenbrot Betty
4h 35min
Das Powerbrot
4 Std. 20 Min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5 Min
Gerstenbackmalz
50h 50min
Dinkelweckerl
23h 40min
Gewürz-Zwillinge
16h 30min
Handsemmerl
10 Std. 55 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Mohnflesserl
14h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min