Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 100 g Schweineleber, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)
- 450 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)
- 20 g Zwiebeln
- 30 g Cocktailtomaten
- 1050 g Wasser, warm
- 100 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 3136 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13h
Leberreis
35 Min
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Knoblauchgrundstock
1h
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Powidl
8h