Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 80 g Essiggurkerl, halbiert
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Mayonnaise
- 125 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
Heringssalat
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 400 g Erdäpfel, speckig, in Scheiben (5 mm) oder Würfel (7 mm)
- 350 g Heringsfilets, eingelegt, abgetropft
- 150 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerstoßen, zur Dekoration
- frische Dille zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Steirische Fischsulz
7 godz.
Gelber Fisolensalat
40 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Wurstaufstrich
10min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Waldviertler Knödel
1h