![Sous-vide Oktopus-Salat Sous-vide Oktopus-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ee5a123-9797-462d-9779-1706978d68c4/Derivates/44d68e4e-582b-4bd7-8b10-9fcbc26d4e99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2j 25 menit
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 Std. 30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Bouillabaisse
1h 25min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1h 20min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Asiatischer Reisnudelsalat mit Huhn
1h 20min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min