Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min