Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
of 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 655 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotes Curry mit Ente
1h 10 phút
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4hod. 50min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10 phút
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Coq au vin
3h
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min