Steinpilze sous-vide

Steinpilze sous-vide

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
1 Portion

Ingrediënten

  • Wasser
    1500 g
  • Steinpilze, frisch
    200 g
    200 g Kräuterseitlinge
  • Salz
    1 Prise
  • Butter
    1 - 2 EL
  • Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 402 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 655 kJ / 157 kcal
Vetten 13 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...