Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
of 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 655 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45p
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1óra 30p
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1óra 30p
Smoky Aioli
15p
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2óra 15p
Lachstatar auf Avocadomus
15p