Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
of 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 655 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotes Curry mit Ente
1 godz. 10 min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 godz. 20 min
Coq au vin
3h
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Bouillabaisse
1h 25min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16h 40 min
Ribisel-Pavlova
2h 50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min