Kokoscurry mit Kabeljau
TM6 TM5

Kokoscurry mit Kabeljau

4.2 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 80 g Lauch, in Stücken (3 cm)
  • 20 g Erdnussöl
  • 70 g gelbe Currypaste, z.B. Blue Elephant Yellow Curry Paste
  • 400 g Kokosmilch
  • ½ TL Salz
  • 600 g Kabeljaufilet, frisch oder aufgetaugt, in Stücken (4 cm)
  • ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1730 kJ / 413 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
3 g
Natrium
479 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten