Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 20 g Erdnussöl
- 70 g gelbe Currypaste, z.B. Blue Elephant Yellow Curry Paste
- 400 g Kokosmilch
- ½ TL Salz
- 600 g Kabeljaufilet, frisch oder aufgetaugt, in Stücken (4 cm)
- ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1730 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 479 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1h 30min
Dorsch-Curry
35 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10min