Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
of 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
of 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2073 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Chicken Korma
45min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8 godz. 35 min