Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g Lammfleisch
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 120 g Feta
- 3 Zucchini, klein (ca. 700 g)
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Semmelwürfel
- 50 g Milch
- 40 g Oliven, schwarz, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastitsio - Makkaroniauflauf mit Faschiertem
1h 30min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 godz.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1sa 10 dk
Boef Stroganoff
50 min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min