Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g Lammfleisch
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- 120 g Feta
- 3 Zucchini, klein (ca. 700 g)
- 2 Paprika, gemischt, rot und gelb
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Semmelwürfel
- 50 g Milch
- 40 g Oliven, schwarz, entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2205 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Boef Stroganoff
50min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min