Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2898 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2242 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Kalbsragout mit Erdäpfeln und rotem Paprika
1 Std. 50 Min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 godz. 10 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1h 5min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 Min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1 godz. 10 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1h 20min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min