Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis

3.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Ingwer-Knoblauch-Hendl
  • Ingwer, frisch geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
    130 g
  • Knoblauch, frisch geschält
    130 g
  • Salz
    1 TL
  • Sonnenblumenöl
    1 EL
  • Zwiebeln in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Olivenöl
    40 g
  • rote Paprikaschoten in Streifen (5 mm)
    300 g
  • Hendl (ca. 1500 g), ganz
    1
  • Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Basmatireis
    200 - 240 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 692 kcal / 2898 kJ
Eiwitten 55 g
Vetten 31 g
Koolhydraten 48 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 2242 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...