Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ingwer-Knoblauch-Hendl
- 130 g Ingwer, frisch, geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
- 130 g Knoblauch, frisch, geschält
- 1 TL Salz
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Olivenöl
- 300 g rote Paprikaschoten, in Streifen (5 mm)
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
- Salz nach Geschmack zum Würzen
Basmatireis
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 200 - 240 g Basmatireis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2898 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2242 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Champignonsauce
30min
Kräuterstelzen
2h
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1h
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1h 15min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min