Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (Ober- und Unterkeulen)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Rohschinken, gewürfelt
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - 400 g frische Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 30 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- Baguette zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 20367 mg
Alternatieve recepten
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Zandergulasch
45 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Boef Stroganoff
50 min
Fiakergulasch
2h 15min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min