Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, geschält
- 2 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 4 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 70 g Olivenöl
- 25 g Essig
- 100 g Weißwein
- 250 g Erdäpfel, in Stücken (2 cm)
- 250 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 250 g Süßkartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 1500 - 2000 g Huhn, im Ganzen
- 2 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3686 kJ / 881 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1816 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1h 10 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1u. 50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Wilder Wurzel-Topf
2u. 45min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1h 30min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min