Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2341 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1740 mg
Alternatieve recepten
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1h
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Reisfleisch
2h 20min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Fiakergulasch
2h 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min