Salzburger Bierfleisch

Salzburger Bierfleisch

4.6 181 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Butter in Stücken
    20 g
  • Weizenmehl
    30 g
  • Senf, scharf
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 ¼ - 1 ½ TL
  • Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
    900 - 1000 g
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
    350 g
  • Knoblauchzehen geviertelt
    1 - 2
  • Butterschmalz
    45 g
  • Lauch in Ringen (3-4 mm)
    250 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Tomatenmark
    40 g
  • Majoran, getrocknet
    3 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Honig
    10 g
  • dunkles Bier
    300 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1522 kJ / 364 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...