Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
of Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Karpfengulasch
55 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Fiakergulasch
2h 15min