Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 35 g Öl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
-
300 - 400
g Schweineleber
of Kalbsleber - 1 TL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 4 TL Majoran, getrocknet
- 2 - 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Essig
- 100 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, kalt in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.
Coq au vin
3 Std.
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Reisfleisch
2h 20min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Kalbsrahmgulasch
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min