Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 - 500 g Gnocchi (siehe Tipp)
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 EL Crème fraîche
- 3 Scheiben Zitrone
- 4 - 8 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 Min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 Min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min