Fleischbällchen in Tomatensauce

Fleischbällchen in Tomatensauce

4.4 358 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
3 Portionen

Ingrediënten

  • roter Paprika in Stücken
    150 g
  • Majoran, getrocknet
    3 TL
  • Haferflocken
    50 g
  • Paprikapulver, rosenscharf
    ¼ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Faschiertes
    250 - 300 g
  • Ei (Größe M)
    1
  • stückige Paradeiser, aus der Dose
    400 g
    400 g frische Paradeiser, in Stücken
  • Knoblauchzehen halbiert
    1 - 2
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    120 g
  • Zucker
    1 - 2 Prisen
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    2 - 3 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1492 kJ / 357 kcal
Vetten 19 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...