Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Spaghetti (Garzeit 10 Minuten)
- 1500 g Wasser
- 30 g Olivenöl
- 1 ¾ TL Salz
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pecorino (siehe Tipp)
- 1 Schalotte (30 g)
- 150 g Rohschinken, gewürfelt
- 3 Eier
- 1 Eidotter
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2528 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1hod. 40min
Risotto (XXL)
40 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Österreichischer Brunch
4 godz. 35 min
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1 Std. 15 Min
Menü: Tagliatelle mit Spargel und Basilikumpesto, Erdbeer-Tiramisu im Glas
1 Std. 25 Min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 Std. 45 Min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1 Std. 5 Min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 Min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55 Min