Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 8 Eier (Größe M)
- 600 g Heurige Erdäpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 350 - 400 g weißer Spargel, geschält
- 350 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 200 g Radieschen
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2655 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 godz.
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Erdäpfelsalat
1 godz.
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1 godz.
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1 godz.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min