Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 8 Eier (Größe M)
- 600 g Heurige Erdäpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 350 - 400 g weißer Spargel, geschält
- 350 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 200 g Radieschen
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2655 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 Min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 godz.
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50 Min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Gelber Fisolensalat
40min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min