Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise

Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise

4.7 162 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • heurige Erdäpfel in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • weißer Spargel geschält
    350 - 400 g
  • Wasser
    500 g
  • Eier (Größe M)
    8
  • Schnittlauch, frisch
    1 Bund
  • grüner Spargel geschält (siehe Tipp)
    350 g
  • Radieschen
    200 g
  • Butter in Stücken
    150 g
  • Naturjoghurt (3,6% Fett)
    200 - 250 g
  • Senf
    ¾ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 - 2 TL
  • Salz
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ - ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2655 kJ / 635 kcal
Vetten 46 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...