Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 90 g Kohlsprossen, halbiert
- 90 g Karfiolröschen, halbiert
- Zitronensaft, zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 57 kJ / 14 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 dk
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 dk
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 dk
Dampfgegarter Brokkoli und Zucchini
15 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 dk
Gemüsereis
40 dk
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1sa 15 dk
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 godz. 45 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1sa
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 Min
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk