Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 200 g Lauch, in Streifen (5 mm), (siehe Tipp)
- 250 - 300 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 EL Speisestärke
- 50 g Wasser
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Dijon-Senf
- 200 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 629 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Feta Pasta
35 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 godz. 30 min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Osterpinze
2 Std. 30 Min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Gemüsereis
40min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.