Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Sonnenblumenöl
- 500 g Wasser
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 850 g Erdäpfel, klein, speckig, geschält in Scheiben (siehe Tipp)
- 50 g Weißweinessig
- 1 TL Senf (z.B. Dijonsenf), mittelscharf
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Bund frischer Schnittlauch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 godz.
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Risi-Bisi
30 min
Semmelknödel
50 Min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min
Frittaten
30 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min
Schnittlauchsauce
10 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Gefülltes Brathenderl
1h 45min